Αρχική » Ριγκατόνι σπεντζοφάι

Ριγκατόνι σπεντζοφάι

από agrotime
2 minutes ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

 

5′ προετοιμασία
15′ παρασκευή
Σύνολο: 20′

Υλικά

Μερίδες: 4

Σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα ριγκατόνι με σπεντζοφάι, ξεκινάμε βράζοντας τα ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
  2. Παράλληλα, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με τη πιπεριά κέρατο, τη πιπεριά Φλωρίνης και το σκόρδο, σε δυνατή φωτιά για περίπου 4-5 λεπτά.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την έτοιμη σάλτσα ντομάτας, ανακατεύουμε και βράζουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, λίγο μπούκοβο, αν θέλουμε, και σερβίρουμε.
  5. Στολίζουμε με λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.

Tina Webb

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.

πηγή:Gastronomos.gr

 

Σχετικά άρθρα