Αρχική » Μάνος Κόνσολας : Απαιτείται συνεργασία για οριστικές λύσεις στο πρόβλημα των ελαφιών

Μάνος Κόνσολας : Απαιτείται συνεργασία για οριστικές λύσεις στο πρόβλημα των ελαφιών

από agrotime
2 minutes ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

Αναφερόμενος καταρχάς στο ζήτημα των ελαφιών ο βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε, ότι βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και ότι η προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος, μετά από δικές του πρωτοβουλίες, δεσμεύθηκε για την εφαρμογή σειράς μέτρων τα οποία ωστόσο δεν εφαρμόστηκαν ποτέ .

Δήλωσε ότι από συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Θεόδωρο Σκυλακάκη, προκύπτει ότι δεν υπάρχουν μέχρι τώρα προτάσεις για οριστικές λύσεις. «Χρειάζεται ενότητα και συνεργασία για να δοθούν άμεσες και οριστικές λύσεις στο πρόβλημα» τόνισε ο κ. Κόνσολας.

Για την απόφασή του να απέχει από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, o βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου: «Το ότι το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και πέρασε δεν σημαίνει ότι είναι απόλυτα σωστό, σύμφωνα με τις παραδόσεις και τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός μας έδωσε τη δυνατότητα να καταψηφίσουμε  ή να απέχουμε από την ψήφιση του νομοσχεδίου».

Ο Μάνος Κόνσολας τόνισε, ότι σέβεται την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ αλλά όταν γίνεται αναφορά στην ελληνική οικογένεια, η θέση του είναι ξεκάθαρη.

 

πηγή: ertnews.gr

Σχετικά άρθρα