Αρχική » Ήρθαν και στην Ελλάδα τα Τούρκικά δενδροκομικά τρακτέρ

Ήρθαν και στην Ελλάδα τα Τούρκικά δενδροκομικά τρακτέρ

από agrotime
2 minutes ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

Τα δενδροκομικά τρακτέρ από την Τουρκία ήρθαν στην Ελλάδα -Τα ολοκαίνουργια δενδροκομικά τρακτέρ BASAK 5075 με και χωρίς καμπίνα!

Είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε στην πρώτη παγκόσμια παρουσίαση των μοντέλων στην αγροτική έκθεση της Bursa και να τα δούμε από κοντά.

Στην Ελλάδα είναι πλέον διαθέσιμα!

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο ταξίδι παρουσίασης και δοκιμών των Basak 5120 στο Αγρίνιο, Πάτρα και Λεχαινά Ηλείας. Ευχαριστούμε πρώτα από όλα τους συνεργάτες μας για την στήριξη και πάνω από όλα το πλήθος του κόσμου που ταξίδεψε για να παρευρεθεί στις παρουσιάσεις.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί τους, να μάθουμε τις ανάγκες τους, να ακούσουμε τις εντυπώσεις τους για τα τρακτέρ και να τα δοκιμάσουμε μαζί στο χωράφι με απαιτητικά παρελκόμενα. Σύντομα θα ανακοινωθούν νέοι προορισμοί και ανυπομονούμε για τις νέες δοκιμές στο χωράφι. Το ταξίδι συνεχίζεται …

Η εταιρεία παράγει τρακτέρ ισχύος 55-120 ίππων µε την γκάµα να περιλαµβάνει δενδροκοµικά, ανοιχτού πεδίου. Η Başak Tractor συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του χώρου από την Μεαγάλη Βρετανία, τη Γερμανία την Τουρκία και την Ινδία όπως Deutz, Perkins, Sonalika.

Αντιπρόσωπος Ελλάδας, πληροφορίες Α & Φ Ιωαννίδης Α.Ε. – ΚΟΖΑΝΗ

Πηγή – agroekfrasi.gr

Σχετικά άρθρα