Αρχική » Η συνταγή για την παραδοσιακή καλαματιανή μαγειρίτσα

Η συνταγή για την παραδοσιακή καλαματιανή μαγειρίτσα

από agrotime
2 minutes ανάγνωση
A+A-
Επαναφορά

«Τα εντόσθια επίσης πρέπει να είναι από την περιοχή και όχι εισαγωγής, που δεν είναι τόσο καλής ποιότητας. Πρέπει να λάμπουν, να μην έχουν σημάδια», τονίζει ο Γ. Κουμάνης και αναφέρει πως πολύς είναι ο κόσμος, που προτιμά να παραγγείλει τη μαγειρίτσα του από το να τη φτιάξει ο ίδιος κι έτσι οι παραγγελίες εκατοντάδες.

 

«Τα εντόσθια επίσης πρέπει να είναι από την περιοχή και όχι εισαγωγής, που δεν είναι τόσο καλής ποιότητας. Πρέπει να λάμπουν, να μην έχουν σημάδια», τονίζει ο Γ. Κουμάνης και αναφέρει πως πολύς είναι ο κόσμος, που προτιμά να παραγγείλει τη μαγειρίτσα του από το να τη φτιάξει ο ίδιος κι έτσι οι παραγγελίες εκατοντάδες.

 

Ρεπορτάζ: Κώστας Γαζούλης

πηγή:ertnews.gr

Σχετικά άρθρα